Tokyo Star Mew - A közös ellenség

2012.08.23 18:28

[2012. Május 31.]
A suli utolsó napja...Mindenkit jó érzéssel tölt el  a nyár kezdete.Még az osztály legnyagyobb stréberjét is.Sallyből is előbújt végre a bulizós, hülyülős oldala, és az órát nézte.Amikor végül megtöltötte a termet a csengő hangja, mindenki beledobta a táskájába a cuccait, és fejvesztve rohant ki, hogy már vissza sem nézett.Már csak a Július 1.-i tanévzró volt hátra.Sally gyorsan haladt az úton, amikor odaért az egyik tanárnő.

-Szia Sally!-mosolygott rá.

-Jó napot, tanárnő!-köszönt zavartan Sally is.

-El kell mondanom valamit.-hajtotta le bűnbánón a fejé, míg Sally kédő tekinetel néett rá.

-Mit?-kérdezte nvégül.

-Figyelj.Én vagyok...Én vagyok az anyukád!-sütötte le a szemét a tanárnő.-És úgy döntöttünk, hogy visszaköltözünk hozzád, mert Én, és apád lánya hozzád akartunk költözni.-moslygott.Sally ledermedve állt, és össze ott zavarodva.Hideg zuhanyként érte az egész.

-Na álljunk csak meg egy percre!4 éves kormban magamra hagytok összesen 7 évig, és mikor elkezdődik a nyári szünet, akkor egy tanár hirtelen bejelenti hogy ő az anyám!Nem mintha dühös lennék vagy valami, de akkor is!Már elmondhattátok volna!Egész életemben magamra voltam hagyva, és erről az egészről csak most szóltok!..Áááááá...Már én sem tudom hogy mit érzek!-tört ki Sally.

-Nyugi Sally.Délután megfelel?-kérdezte az anyja.Sally bólintott, majd mint aki alatt tüzet gyújtottak, elrohant hazafelé.
Mikor hazaért felrohant a szobába bedobta a táskáját a sarokba, hassal rádőlt az ágyra, és megölelte a párnáját.Már csak sírni tudott.Hirtelen delet ütött a lenti óra, ezért Sally inkább lement csinálni valami kaját.Hirtelen kopogtattak.Sally kinyitotta az ajtót, és ott állt Zoey, Corina, Bridget, és Kikki teljes életnagyságban.

-Mesélj mi történt!Láttunk a  tanárnővel.-mondta Corina.

-Jó!Gyertek be!-intett Sally.-A tanárnő kijelentette, hogy ő az anyám, és ma visszaköltöznek.-

-De hát ez jó!-nevetett Kikki.

-Igen, de..már magam se tudom hogy mi érzek.-halkult el Sally.A lányok csak álltak.

-Esztek ti is?-kérdezte Sally.

-Én már ettem.-szólt Zoey.

-Én is!-válaszolta kórusban Corina és Kikki.Bridget bólintott, hogy ő is.Sally befejezte az evést, és elindultak munkába, hiszen Május 31. Hétfőre esett.Beértek dolgozni.Mindenki szorgalmasan dolgozott, Corina kivételével, aki Zoyval ordítozott.
A műszak végén mindenki hazament.Egyedül Sally rohant 
fejvesztve hazafelé.Szerencsére még nem jöttek a szülők.Elfoglalta magát olvasással, még egyszer csak kopogtattak.A szülei álltak ott.Elől az anyja, az apja a maraék csomagokat kotorászta elő az autóból.Az anyja mögül, egy ismerős arc nézett ki, és vigyorgott, mint a tejbetök.

-Szia Sally!-köszönt az anyja egy hatalmas csomagot cipelve.

-Sziasztok!-köszönt Sally.Az apja csak bólintott a távolból, és két csomagot hozott.

-Szia!Már találkoztunk Sally!-mosolygott.Hibiki volt az.Pár évvel lehetett nála idősebb.

-Hibiki?-nézett Sally.-Igen!Már találkoztunk!-moslygott vissza Sally.

-Szép ház!-

-Köszi!Gyere!-intett a fejével Sally.Hibiki követte, és felértek Sally szobájába.

-Itt rendet rakunk, és máris tudsz hol aludni.-forgott körbe Sally.Hibiki csak bólintott.-Nah, segíts arrébb tolni az ágyat.-

-Oké!-válaszolt Hibiki, és elkezdték tolni.Majd a szekrényt, a z írósztal, és mégegy szekrényt.Máris volt hely.Sally arébb tolta a párnáját, és Hibiki behozta a cuccot.Behoztak egy íróasztalt, és Hibiki ruháit.Máris kész volt a szoba.

-Beszélj, milyen erőd van!-nézett fel Sally.

-Jó, de te is elmondod.Nah, van a Symphogear-Rendszer, ami a Noise nevű szörnyek ellen harcol.Csak a Canditate erő, és a te erőd képes legyőzni.Most te jössz!

-Nekem egy Mew erőm van puma DNS-el, ami az Űrmanók ellen harcol.Ennyi lenne!-

-Jó!Képzeld!A Cafe Mew Mew-ben fogok dolozni!-

-Én ott dolgozok!-

-Akkor jó!-máris megbeszélték a dolgaikat.

-Sally.Egy lány van itt, és téged keres!-kiáltott fel Sally anyja.sally lerohant, és ott találta Corinát.

-Szia Corina!-

-Szia Sally!-

-Gyere!-intett Sally, és felhívta Corinát a szobába.

-Mi?!Te vagy az a lány, Hibiki!-

-Igen!Te meg Corina!Nekem Symphogear erőm van, neked meg Mew.-mondta Hibiki.

-Beszéltél, igaz?-nézett Sallyre.

-Miért?Ő is.És a Cafe mew mew-ben fog dolgozni.-

-Az jó!-forgata körbe a szemét Corina.
Utána már hamar a elrepült délután.Corina elment, Sally meg egydül volt a szobában.Hibiki Corinával ment.Egyszer Sally felállt, és kisétált.Ez a nap felkavarta, ezért elment sétálni.Örült, hogyha egy kicsit is egydül lehet.Hamarosan elérte a Cafe Mew Mew-et, ahol égett a lámpa.Kopogott, de mivel senki nem szólt, ezért benyitott.

-Sziasztok lányok!-köszönt végül be.

-Szia Sally!Te is megnyugodni jöttél ki?-kérdezte Zoey.

-Igen!Ez a nap nekem túl sok volt.De a lábaim ide hoztak!-magyarázta.-Na mizu?-

-Gyere!-intett Corina.-Nézd csak ki van itt!-mosolygott.

-Hibiki?-kérdezte meglepetten.

-Mi az?-pislogott rá a lány.

-Ugyan!-legyintett.-Nem fontos!-

-Hát akkor jó.-szólt Hibiki.
Gyorsan végeztek, és végre mindannyian hazamentek.Mindenkinek egy irányba volt a háza.Amikor Kikkiéhez érek, intettek egyet neki.Ő viszaintegetett.Renée egyedül hazament, Bridget felment a saját házába, Sally és Hibiki is bementek, így Zoey és Corina együtt mentek haza, de Corinának kellett többet gyalogolnia.Sally a hűtőhöz lépett, és kivett belőle valami kaját.Intett Hibikinek, és felmentek a szobába.Ott elosztották, és megették.

-Mentem zuhanyozni!-indult el Sally.Zuhanyzás mikor kilépett a fürdőből, akkor ment Hibiki be.

Sally felöltötzött, és lefeküdt aludni.Hamarosan jött Hibiki is.

[2012. Június 1.]

Reggel frissen ébredtek, és mentek a suliba évzáróra.Az igazgatónő unalmas, és hosszú beszéde után mindenki fellélegzett.Bizonyítvány osztás utána a lányok elindultak a Cafe Mew Mew felé.A nap sütött, és nagyon meleg volt.Nem lehetett az égen felhőket látni, és alig voltak az utcákon.

(A KÁVÉZÓBAN...)

Egy csomó vendég volt, hiszen szülinapi zsúrt tartotak egy lánynak, akinek valamilyen Misato volt a neve.Kivételesen Corina is dolgozott, mert egy egyszerű munka volt, ami pont neki való.5 tortát vágott fel, meg sütiket tett a tálcákra, és  tányérokra.Bridget és Zoey össze-vissza szaladoztak, mert sok volt a rendelés.Hibiki meg mosogatott.Renée asztalt törölt, és tányérokat törölgetett el.Sally segített Wesleynek sütni, mert szükség volt még egy szakácsra.A buli végeztével Corina teázott, a többiek meg dolgoztak.Akkor berontott az ajtón Emily, Maya, és egy fiú.

-Mit akartok?-kérdezte mérgesen Zoey.

-Békével jöttünk.Deep Blue megtámadot minket, és amikor Matt meg akart védeni minket, akkor...akkor ezt tetted vele.Örökös.-sírt Emily.Sally megsajnálta a lányt, és odalépett hozzá.

-Emily.Segítség kéne?És hol hagytad Drent meg Maryt?-kéredezte.

-Ők ellennünk fordultak, és Deep Blue oldalán állnak.-kezdet el hangosabban zokogni.

-Sally!-fordult Sallyhez Matt.-Járnál velem?-

-Mi?-kérdezte-Én...őőő.nem tudom.-

-Sally kérlek.Ha ember maragok kérlek járj velem.-mondta Matt.Sallya érezte hogy elpirul, amikor tekintetük egymásba fúródott.Matt nem engedte el Sally kezét.

-I..igen.-moslygott rá, mert látszott rajta, hogy emberként tetszett neki a fiú.A lányk meglepődtek.Renée odament Sallyhez, akit Bridget követet, és kórusban mondták:

-Gratulálok Sally!-mosolyogtak.

-Akkor én is elmondthatom a titkomat.Járok Markkal.-mosolygottt Zoey.

-Ez nagyon jó Zoey.-mondta sally.Matt végre elnegedte Sallyt, és felnézett.mad vissza Sallyre, és végignézett a bent tartózkodókon.

-Segítünk.-mondta Elliot.Emily és Maya boldogan ugrott egymás nyakába, majd megölelték sz összes bent tartózkodó lányt.
Sally számára, hogy álom volt, vagy valóság, nem számított.Csak állt egy helyben, és nézett előre.Végül Maya és Emily ébresztették fel a kébult állapotából.Egy Cafe Mew Mewes egyenruha volt rajtuk.Sally végignézett a két lányon, és mivel nem akart beszélni, ezért msolygott, és felemlet a nagyujját jelezve, hogy jól áll nekik.Nem sokáig tartot a nyugalom, mert Kikki megin elkezdett játszadozni a többiek meg csak nevettek.Sally először csak komolyan állt, majd nevetésben tört ki.Matt is nevetett.Kitakarítottak, majd hazamentek.Matt hazakísérte Sallyt, és lment, de otthona nem volt.Sally visszament, és most szólalt meg először.

-Tudok egy üres házat.Holnap segítek kitakarítani, egyenlőre úgy kell megelégedned vele, ahogy van.-mondta Sally.

-Okés.-válaszolt rá Matt, és utána csönd lett.Este is volt már, és Tokió utcái kezdek üresedni.Odaértek a házhoz.

-Akkor holnap!-erősítette meg Matt.

-Holnap!-bólintott rá Sally is.Majd a lány elment, és nem is volt olyan messze.Csöndben elment zuhanyozni.Az apja nem volt otthon, valószínűleg dolgozott.A zuhanyás uán pizsamát vett fel, és egyszerűen bedobta maát az ágyba.El is aludt.A hold lidércesen világított, és éjfél körül az ablakon át Sallyre vetette halvány, de ijesztő fényét.Hibiki is megérkezett, és már ő is aludt, majd a Hold fénye rá is rátévedt.A két alvól lány csak nyugodtan aludt tovább.Lentről sikoly hallatszott.Erre már a két lány egyszerre kapta fel a féjét, míg végül Hibiki megszólalt:

-Noise!-nézett rá Sallyre, aki akkor már mondta is:

-Varázsmedál bevetésre!-Hibiki elénekelte a dalt, így ő is átváltozott.Lesiettek, és Hibiki már kezdte is irtani az élősködőket.

-Shootig Star Shoover!-támadt Sally, de így csak párat tudott elpusztítani.

-Sally!Gyere ide, én megyek oda!-utasított Hibiki.A lány bólintott, és helyet cseréltek,

-Star Wing!-kiáltott Sally.Ez be is jött, de a Noise üldözőbe vette őke.A lányok csak futottak az éjszakában.Zoey is át volt változva, és csatlakoztott a lányokhoz.Amikor Kikkihez értek akkor ő is, később Bridget, és Renée is.Emily és Maya párosa is megjelent Matt társaságában.

-Lányok, ide!-kiáltott Elliot egy bokor mögül.A lányok odamentek hozzá.

-Mi van?-nézett fel Emily.

-Fogjátok!Holnap elmegyünk Hiroshimába.Mot húzás aludni!-utasítgatott Elliot.

-Ezekkel mi lesz?-mutatott a Noisera Maya.

-Azt hagyjátok rám!-ugrott le a háztetőlőr egy hasonló ruházatú lány, mint Hibiki.

-Chris-chan!-nevetett Hibiki.Bólintott, hogy ráhagyja, és elszaladt Sallyt magával húva.A töbiek is elmentek.Hazaértek, és utána már visszaváltozva dobták le magukat az ágyba.

[2012. Június 2.]

Sally és Hibiki hamar felkeltek.Összepakoltak, mentek fésülködni, ettek, és fogat mostak.Utána csendben elhagyták a házat.Az állomás fel vették az irányt.Hamar odaértek, és  meglátták a többieket.Pár perc múlva befutottma vonat, és odaadták a jegyeket a vezetőnek.Matt is, meg Mark is jött.Sally elhúzta a csomagját, és a csomag nélkül leült valahova.
A táj gyorsan suhant el Sally szemei előtt.Halvány mosoly volt az ercán, de vegyes érzelmei voltak.Egy lány köhentett mellette.

-Ledobhatom magam?-kérdezte.Hangja mélyeb volt.Tekinete nem volt gonosz, de kedves se.Az árnyékban állt.A haja elől kékeslila, hátul rózsaszín volt.Sally véginézett a lányon.A szemei vörösek voltak.Észrevétlenül kémlelte kocsit, és szerencséjére belépett Zoey.

-Foglalom!-szólalt meg végül.-Hé Zoey!-

-Sally!-szaladt oda Zoey.

-És ott előtted?-

-Az egyiket Corinának, a másikat meg senkinek.Lülhetsz.De ne velem szembe.-mondta Sally, szerencsére éppen megjelent Corina is, aki rögtön meglátta Sally lila fürtjeit.Odament, és leült.Váratlanul jött Bridget, Kikki, Renée, Emily, Maya, és Matt is.Leültek a Sallyék mögött lévő szabad helyre.

-Sziasztok!Ki ő?-kérdezte Emily.Sally közelebb hajolt.

-Nem tudom!-suttogta.

-Király!-suttogta vissza.

-Amúgy...Ha beszélnétek még rólam egyszer, a nevem Kagari.-dobta hátra a fürtjeit Kagari.

(1 ÓRÁVAL KÉSŐBB...)

Sally kezében egy Fine(Vég/Végzet) címmel ellátott könyv volt.Nyugodtan olvasott, és szinte alig pislogott.Kék szemei gyorsan mozogtak szemléltetve, hogy érdekli.A könyv felénél tarthatott, pedig fél órája kzdhette el.Szeretett olvasni, és gyorsan olvasott.Zoey levette a cipőjét, és felhúzott lábain rajztábla, kezében ceruza volt.Zoey jól rajzolt, és elég gyakran oldalra nézett Sallyre.Már a vonatablaknál tarthatott.Bridget is olvasott, valami tudományos könyvet.A természet nyomában volt a címe.Corina elővett egy csomó gyöngyöt, és gumit.Nyakláncot fűzött.Emily is rajzolt.Ő sunyiban tekintgetett a mellette ülő Mayára.Kikki fagyit nyalogatott a tájat nézve, és a lábait lóbálva.Renéen egy süsü, meg napszemüveg volt.Csendben aludt a Sallyékkel szemben lévő helyen, Kagari, és Bridget között.Kikki, Matt mellett ült.Mark egy másik kocsiban volt.Matt az asztalra hajolt, és úgy aludt.Néha megmozdult.A szája szélén nyál folyt ki.Maya meg a lábát lóbálva nézett ki a fejéből.Sally már észrevette hogy Zoey minden pillanatban őt figyeli.Megszólalt:

-Hé!Kevésbé nézz engem, világos?-kérdezte.Zoey bólintott, és utána már csak a szeme sakából figyelte.Sally még mindig mérges volt Zoeyra, mert észrevette, hogy még mindig figyeli.Felállt, és szó nélkül elment.
Végigjárt egy csomó kocsit, és mindenki őt figyelte, ahogy a könyvvel a kezében sétál végig a vontakicsikon.Hamarosan egy üres kocsiba ért.Csak denevérek röpködtek beene, és sötét volt.Hamarosan újra nyílt az ajtó, majd csukódott.Csettintettek, és Sally megfordult.Közben gyertyák lobbantak fel a kocsiban, és most már ki tudta venni a lány alakját.Kagari állt előtte.Sally még nem szokta meg a kocsiban terjengő félhomályt, ezért csak hunyorgott.Arcán izzadségcsepp folyt végig, és megremegett a keze.

-Üdv a birdolmamban Sally-san!-mosolygott Kagari, de elég önelégült volt az a mosoly, de nem őszinte önteltség látszott benne.-Nem tudom, hogy miért pont ide kellett hoznia a sorsnak.Azt hittem, erre senki nem szeret jönni.De látom téged nem érdekelnek a denevérek.Hamarosan este lesz.Ki kell nyitnom az ablakokat.De ugye tudod, miért van itt félhomyál, hm?-

-Vámpír vagy?-kérdezte gúnyosan Sally.Kagari a fejét rázta, miközben odalépett az egyik ablakhoz.

-Ugyan már!Nem vagyok vámpír.De a denevérek nem szeretik a fényt, én meg szeretnék látni.Habár...már egészen megszoktam a sötétet.-

-Figyelj Kagari!Ha ez csak egy térfa, vess véget az egésznek.-

-Nem tréfa Sally-san.Dehogy is!De most menj.Az én kis denevéreim vérrel táplálkoznak!-

-Ch...Mindegy!-azzal Sally becsapta maga mögött az ajtót, és visszament Zoeyékhoz.
Eközben Kagari intett a denevéreknek, hogy jöjjenek le.Hihetetlen volt, ami abban a kocsiban volt.A denevérek, és lányná álltak össze.Egy vámpír lánnyá.
 
Még éjszaka odaértek Hiroshimába.Elliott elvzette őket a szállodához.A tábla vakítóan hatott.Az éjszakai sötétégből szinte kitört a fény.Sally félálomban sétált, és majdnem elaludt állva.Tűl sok volt neki ez az egész.A Hotel Hirsohima - így hívták a hotelt - egy 5 csillagos hotel volt.Elliot fizetett, és külön szobákat választott.A szobatársak, és szobák így voltak:

Sally - Zoey - Corina / 200. szoba
Bridget - Kikki - Renée / 201. szoba
Emily - Maya / 202. szoba
Wessley - Elliot - Matt - Mark / 203. szoba

Sally rögtön felkapott egy cseresznyés, vörös pizsit.Zoey egy epres, rózsaszín pizsit, Corina meg a szokásos pizsijét.Rögtön választottak egy ágyat, és lefeküdtek.Zoey jobb oldalt, Corina bl oldalt, Sally középen, és amint lefeküdt, már aludt is.

[2012. Június 3.]

Mindenki frissen ébredt...vagyis a 200. szoában lévő három lány még az ágyat melegítette.A fiúk benéztek hozájuk.
Álmukban más arckifejezést vettek fel.Corina arca komor, egyben ijedt is volt.Zoeyé szomorú, Sally pedig cukin mosolygott.
Elliott rájuk akart ordítani, de Matt befogta a száját.Becsukták az ajtót, és elmentek.
Hamarosan Bridgeték jelentek meg.Kikki kuncogott, majd ők is kimentek.
Elsőnek Corina ébredt fel.Felült, és amint felállt Zoey is kinyiotta a nagy, barna szemeit.Sally is lassan ébredezett, és hamarosan a két, liláskék szempár nézett a hófehér ajtóra.Megfordult, és bágyadtan pislogott rá a két lányra.Corina közben gyorsan átöltözött, és Sally is felállt.Elment zuhanyozni.
Már vagy 8 perce bent volt.

-Sally!Kész vagy már?!-kiabált Zoey.Sally gyosan felöltözöt, és kilépett a fürdőből.
Corina várta Sallyt, aki egy zöld miniszoknyában, és egy pántaos pulcsiban állt.A haja is meg volt fésülve, és ki volt engedve.Egy hajráf volt a hajában.
Benézett az ajtón Bridget.Most a haja másabb volt.A fonás ki volt engedve, és picit rövidebb volt.

-Végre felébredtetek?Az előbb Elliot szól hogy még alszotok.-mondta Bridget.

-Igen felé...-szól Sally, de Corina félbeszakította.

-Hogy mi?!E-e-elliot lá-látott mi-minket pi-pizsiben?-dadogott.

-Nyugi, nyugi!Csak a fejetek látszott!-legyintett.-Van fodrász.Nem jöttök?-

-De!-vidul fel Corina, és magával húzta Sallyt.Vgig sétáltak a folyosón, Bridget pedig kísérte őket.Amikor odaértek, először Corina men.Végül egyenesre fésült, kiengedett hajjal jött ki.Másodszor Sally Jelent meg, immár rövid hajjal.Megjelent a többi lány is, Zoeyn kívül.Kikkinek a haja vége narancssárga lett, persze lemosható festékkel.Renée haja két oldalon be volt fonva.

-Menjünk shoppingolni!-javasolta Renée, és felrakott egy napszemüveget.

-Jó ötlet Renée-nee-sama.-mondta Kikki.Sally és Corina összesúgtak.

-Bocsi, de majd később csatlakozunk.-mondták kórusban.Bridget elment velük.Sally és Corina pedig visszamentek a szobájukba.

[RENÉEÉK...]

A Hiroshimai pláza...Gyönyörű hely.Márványpadló, és vakítóan fehér falak.Tokyoban is gyönyörű plázák vannak, de ott mindig randarílozik valaki.És a falak inkább piszkosfehérek.Minden szépen el van rendezve.Külön a cípők, a ruhák, és a kabátok.A három lány egymás mellett sétál nagy nyugaslomban, és, csendben...Vagy mégsem olyan csendben...Hirtelen nevetés hallatszik, majd egy gyors, fekete villanás, és a két lányt hasba találják két kézzel, de csak véletlenül.Kikki majom DNS-el rendelkezik, ezért könnyen elugrott, de Bridget szemüvege a lánytól kb. 2 méterre landol, Renée napszemüvege pedig eltünt.Most felismerhetik.

-Ajjaj.Itt baj lesz!-mondja előreláthatóan Renée, és amitől félt beteljesült.Egy lánycsapat közelít Renée, Bridget, és Kikki felé.Már ott tolonganak, Renée meg hidegvérét megőrizve, de hátrál.Kezek nyúlnak felé, és vagy 10 ordították egyszerre:

-Kérhetek egy autogrammot?-

-Itt baj lesz Onee-sama.-mondja Kikki.

-Jól sejted.-mondja Renée, majd meglátja Kikki kezében Bridget szemüvegét.Kiveszi, karonragadja Bridgetet, és már futnak is.Időközben felhúzza a dzsekijét a száához, és vesz egy napszemüveget.Már majdnem felrakja, de egy másik lány csapat is érkezik, és bekeríti őt.

[SALLYÉK...]

Zoey még mindig zuhanyoik, mert vízcsobogást hallatszik a fürdőből.Sally és Corina Zoeyt kihagyva Felelsz vagy Merszeznek a szőnyegen, és röpködnek felváltva a Felelek és merek szócskák.A vízsobogá abbamarad.Most fogmosás zajai hallatszódnak.Corina és Sally még mindig ülnek, és átszanak.Már Zoey kilép az ajtón, sé a két lány felnéz.

-Engem kihagytatok!-ordít Zoey.

-Te ott pocsékoltad vizet.Ki tud ennyi ideig zuhanyozni.-gúnyolódik Corina.

-Te meg ne magyarázkodj itt nekem!Szólhattatok voltna!Ez...ez...ez nem ér!Szólok Elliottéknak, hogy rakjanakát Emilyékhez!Undokok vagytok!Az ellenséget majd segítek legyőzni, de arra ne számítsatok, hogy bármi másban segítek!Ennyit értek mind a ketten!Legyetek csak ebbe a szobába ketten!Úgyis tudom, hogy Sally téged választott helyettem Corina, és ez is a te hibád!Mi ketten lettünk volna egy szobába, meg együtt midig, de már betelt a pohár.Nem fogom tűrni, hogy elvedd tőlem Sallyt!Magamtól szakítok vele, csak nehogy győzz!Na csá!-

-De Zoey!Ez egy játék!-

-Ne győzködj Sally!Már vége!-szólt Zoey, és becsapta az ajtót.A két lány megszeppenve ült a szobában, majd benyitott Elliot.

-Mi történt?-kérdezte.

-Zoey összeveszett velünk egy játék miatt.-mesélt Corina.

-Idióta Zoey!Mindegy!Adjátok a cuccait.-csapott a fejére a fiú.A lányok odadobták a szatyrokat, és Elliot elvitte a őket.

-Csajok!-esett be az ajtón Emily.-Menjünk a plázába!Segítsünk Renéeéknek!Bajban vannak.-

-Oké.-bólintottak, és kirohantak a szobából, majd a hotelből, és a pláza felé vették az útjukat.Mikor odaértek rögtön meglátták az összecsődült tömeget, és utat törtek maguknak.

-Most mit csináljunk!-kérdezte Corina.Sally vigyorgott egyet, majd meglepett nézéssel az ajtó felé pillantott.

-Csajok, Justin Beiber!-ordított sally, és a tömeg eltünt.-Gyerünk!-intett Sally.A többiek követték, de Zoey nem volt ott.Ő mit sem tudott az egészről.A többiek közben visszaindultak a Hotel Hiroshimába.Renéék együtt bementek a szobába.A többiek még dumáltak egy kicsit, aztán, ők is mentek...Vagyis mentek volna, de Zoey az útjukat állta.

-NA ÁLLJON MEG A MENET!SALLY, TE NEM SZÓLTÁL A FODRÁSZRÓL!SZERETTEM VOLNA MENNI!MIÉRT?-ordított Zoey.

-Még mehetsz!-mondta Sally.Zoey hátrafordult, és elhajtott Emilyék szobája felé.Emilyék meg mentek utána.

Érezték, hogy közeledik a végkifejlet.Féltek.Mindenki pihentető dolgot csinált.Sally aludt, Corina, követte a példáját.Bridget olvasott, Kikki is aludt, Renée is aludt.A fiúk is.Zoeyék karaokeztk.Egy fiú párnát szorított a fülére.Kikki kinyitotta a szemeit, és ő is párnát rakott a fülére.Sally MÉG nem aludt.Egyre mérgesebb lett, végül ledobta magáról a takarót, és pizsamában átszaladt Zoeyékhoz.

-Basszus, maradjatok már csendben.Valaki itt aludna.-mondta.

-És akkor mi van?-kérdezte Zoey

-Igaza van.-állt mellé Elliott, Kikki, meg Corina is.

-Zoey maradjatok már csöndben.-jött elő Renée.

-Jó!De még megkeserülitek, hogy nem csinálhatom azt, amit szeretek.-húzta fel az orrát.Hamar mgtörtént amitől féltek.Egy pár utcányival odébb robbant valami.

-Gyerünk!-mondta Sally, és elrohantak arrafelé.Akik aludtak visszamentek átöltöztk, és úgy rohantak.
Mikor oaértek szörnyű látvány fogadta a 8 lányt.Az épületek romokban, a járda és az út darabokban, valahol tűz égett, és hatalmas volt a füst.

-Varázsmedál bevetésre!-kiáltották mindannyian.Emily Maya segítségével a sütöt eltüntette, míg Bridget eloltotta.De ennél ami rosszabb volt, az az, hogy Kagari is ott ült a porban, és csupa vér volt.Előtte a vámpír lány állt, akit Sally látott.

-F-f-f-fubuki.M-m-m-miért t-tetted e-ezt?-kérdezte dadogva.

-Szóval Fubukinak hívnak szemétláda.Most megkapod.-támadt rá ököllel Sally.Ő csak kerülgette a csapásokat, majd belerúgott Sallyba, aki egy fáig repült, és áttörte azt.A vér már folyt a sztájából, de azért még felállt és letörölte.

-Star Wing!-mondta, és pont telibe találta az előtte álló lányt, aki mögött egy kőtömb kicsit betört.Majd kapott még egy csomó rúgást.Az osztály egyik legjobb tanulója brutálisan ütötte és rúgta Fubukit, aki már félholtan feküdt a porban.Egy éles kődarabot fogott a kezébe, de kissé félt.Még sosem gyilkolt.De tudta, amit meg kell tenni, azt meg kell tenni.

-Könyörülj, kérlek könyörülj!-könyörgött szánalmasan, de Sallytől kegyelemre nem számított.A mellkasába szúrta a lánynak, aki holtan terült el a földön.
Zoey éppen a mutánsokat gyilkolta 1000-rel.

-Neszeee!-ordította, és lesújtott a fegyverével a mutánsra, aki eltűnt.Utána már rohant is a következő áldozatához.
Corina Maryvel szórakozott, aki Dühösen lövöldözte volna Corinát, de ő mindig arrébb repült.És csak nevetett.Majd nyelvet nyújtott rá, és leszállt.Mary támadt, de Corina elugrott, és mikor a por elolszlott Corinának hűlt helye volt.
Bridget a sérüléseket kezelte.Sally karja és sérült volt, ezért most csak vele foglalkozott, még Sally a felé repülő törmelékeket pusztította el a Star Wing-el.
Kikki egy mutánst idegesített, mert folyton elugrott előle, és mindig csinált egy támadást.A mutáns erős volt, de szórakozásra éppen alaklmas.
Renée kegyetlenül szállt szembe Drennel, aki idegesítette a lányt.
Mikor mindenki elintézte a maga baját, - kivéve Renéet - rátámadtak Deep Blue-ra, és Drenre.Kagari is átváltozott, és segített a lányoknak...

(1 óra múlva..)

Hibiki a mutánsokkal szórakozott, ezért ő nem vett részt a közös harcban.Már mindenki nagyon fáradt volt.De nem csak a lányok.Deep Blue és Dren is.

-Mit csináljunk?-kérdezte Zoey.

-Egy ötletem van.Segítsetek!Az összes erőtöket összegyűjtve támadjatok.-mondta.Mindenki előidézte a fegyvrét, és egyszerre támadtak.

-Light Star Dance!-modnta Kagari.

-Varázsostor!-mondta Renée.

-Aranytamburin!-

-Harci kasztanyetta!-

-Varázsíj!-

-Szperharang!-modnta Zoey.Sally kezében egy új fegyver jelent meg, de ideje nem volt gonolkozni, kitalált valamit.

-Mew Aqua Star!-modnta, és egy óriási robbanás kíséretében mindenki hátrerepült, és visszaváltoztak.Sally szenvedte a legsúlyosabb sérülést, mert a legerősebb támadást ő indította.Mögötte még a fal is betört.MMindenki odaszaladt elé, és már csak elhaló hangokat hallott.Majd minden elsötétült előtte, és nem észlelt semmit.Sally eszméletét vesztette.

[1 hét múlva...]

Mindenki meggyógyult a sérülésekből.A vonaton ültek.

-Kagari!Van otthonod egyáltalán?-kérdezte Sally.

-Nincs.-modnta szomorúan.

-Ismerek egy csomó lakatlan házat Tokyoban!Gyere oda!-állt fel Sally.

-Tényleg?-

-Igen!Még fizetni sem kell!-

-Oké!-vidult fel Kagari.

-És kereshetsz munkát, meg beiratkozhatsz a suliba.-mondta Sally.Kagari mosolygott.Nagy őszintén.Mikor hazaértek sally rögtön megmutatta a házakat.Kagari egy kicsi, régies házat válszott otthonának.Ott a csomagjait lepakolta, és máris nekilátott a takarításnak.Sally Hibiki társaságában hazament.Otthon az anyjuk sírva ölelte át mind 2 lányt.

-Úgyhiányoztatok!-sírt.Majd mikor elengedte őket.hibikit letámadta az apja az ölelésével.

-De jó hogy nem esett bajod Bikkie!-modnta.

-Igen apa, én is jól vagyok!-mondta Sally, majd felment a szobájába.Ott nekilátott a kipakolásnak.Hamarosan Hibiki is jött pakolni.Csendben elintézték.Utána Hibiki lement enni.Sally rádőlt az ágyára.

-Otthon, édes otthon!-modnta, és mosolyogva becsukta a szemét...
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
THE END...