9.rész

2012.08.23 09:41

 

 Corina életveszélyben

Ma délután(kávézó)...

Már mindenki hazafelé tartott, amikor megjelent Corina.Odalépett Sally-ékhez, és azt mondta:
-Mi a program?-
-A kávézó!-sóhajtott Sally.Egymás mellett sétáltak, míg elérték a Cafe Mew Mew-et.Mindenki felvette az egyenruhát, és nekiállt dolgozni.Azaz majdnem mindenki.Corina megint lazsált.
-DE CORINA!!!!-üvöltött Zoey.
-Z...Zo...Zoey!Nem kell megint kezdeni!-mosolygott zavartan Sally.

1 órával később...

Akkor földrengés rázt meg a helyet, és megjelent az ajtóban Matt az egyiik oldalán Emily-vel, a másikon Mayaval, Emily mellett pedig egy fehér hajú, vörös szemű lány állt.Átváltoztak, és Matt egy mutánssal lepte meg a lányokat.Emilyék átváltoztak, ahogyan Sally-ék is.
-Ki ez a vörös szemű csajszi?!-kérdezte Corina.
-Huh...Van nekem nevem is!Mary!-
-Ó...szóval Mary?Most véged!!Varázsíj!-kiáltotta el magát Corina.
-Démonpajzs!-gondolta Mary, és becsukta a szemét, majd hirtelen kinyitotta, és egy vörös pajzs jelent meg előtte, ami Corina felé lökte a támadást,  és pont telibe találta a lányt.
-CORINA!!!!-ordított Sally.Akkor egy jobb ököl találta arcon.Emily lepte meg oldalról, ezzel Sallyt padlóra küldve.
-Shooting Star Shover!-támadt vissza Sally, így Emily is a padlóra került.Közben Maya egyszer Zoey-t egyszer Bridgetet támadta, majd átadta Bridgetet a mutánsnak.
-Harci kasztanyetta!-kiáltott Bridget.
-Csodaharang!-szólt Zoey.
-Shooting Star Shoover!-mondta Sally, így a mutáns elpusztult.Közben Zoey már ájultra rugdosta Mayát.Emily támadni akart, de Sally megelőzte, majd belelökte a falba, és a fal picit  megrepedt.Senki nem figyelt Corinára, akin egy-két vérző seb volt.Sally észrevette hogy Mary kezében egy jogar volt, és éppen lesújtani készült.
-Démoni jogar!-vigyorgott, de Sally Corina elé ugrott, és egy csillagpajzsot vont Corina elé, így megmentette Corinát.A lány feltápászkodott, és megszólalt:
-Köszönöm Sally!És most...Varázsíj!-
-Shooting Star Shoover!-sújtott egy végső csapást Sally, így Mary is padlóra került.Matt közben visszavonult, elsőnek Emily tűnt el, majd Mary, és végül Maya.Corina nem győzött hálálkodni Sallynek.
-Mégegyszer...Köszönöm Sally.Nagyon köszönöm!Gondoltam elsőre hogy benned lelek egy igaz barátra, de itt van még Zoey, és Bridget is.De téged kedvellek a legjobban.-közben visszaváltozott.Sally is majd Zoey és Bridget is.
-Corina!Te nagyon vérzel.Várj itt!-szólt, majd elrohant!-Elliot!Engedélyt kérek ahhoz, hogy elmenjünk Corinával mára.
-Mi van?!Corina beszélt rá?Téged nem így ismertelek meg Sally!-
-Nem, nem Elliot.Corina nagyon véres, és szeretnék valamennyire segíteni neki!-
-Ja, vagy úgy!Rendben van Sally, de Vasárnap bejössz takarítani, mert akkor nekem is, meg Wessleynek is más dolgunk lesz. Menjetek!-hagyta jóvá Elliot.
-Köszi!-mosolygott Sally, majd elszaladt.-Corina!Gyere, Elliott mind a kettőnket elengedett, és csak nekem kell majd bejönni dolgozni.-mosolygott, majd karon ragadta Corinát, és elrohant vele.

 

Folytatjuk...