13.rész

2012.08.23 10:19

 

 A magányos farkas, aki nem annyira magányos

Végül sikerült legyőzni a Noise-t, és Hibiki is eltűnt.Sally és Corina visszaváltoztak, de már nem mentek vissza Corina házába.Sally átvette a saját pizsijét, és előszedett Corinának egy kényelmes, piros matracot.Most már reggelig aludtak.Corina hazasétált.Sally most döbbent rá, hogy szombat van, ezért nem kell menni suliba, se dolgozni.Corina felvette a szokásos ruháját, ahogy Sally is.Küldött Corinának egy SMS-t, hogy jöjjön át, és hozza a madár mintát, és a kék mellényt.Corina viszaírt:

"Oké.10 perc múlva ott vagyok."

Sally gyorsan befejezte a reggeliét, fogat mosott, és megfésülködött.Corina közben megérkezet, és Sally előszedte a vasalót.
-Most légyszi add ide a mellényt, és a mintát.-nyújtotta ki Sally a kezét.Corina odaadta, és Sally elkezdte vasalni a kettőt egymásra.Hamar kész lett, és az övére meg rávasalta pumát.Felvette a piros mellényt, Corina meg a kéket.
-Elmegyünk valahová?-kérdezte Corina.
-Őőőőő...Menjünk sétálni.-válaszlta Sally.
-Oké.-
-Akkor ezt megbeszéltük.-
-Igen.-Corina bólintott.Elmentek közben összetalálkoztak Bridgettel és Zoey-val.
-Szia Sally!Hol voltatok Corinával?-kérdezte Bridget.
-Plázában.-válaszolta Sally.
-Mi éppen oda tertunk Bridgel.-szólt Zoey.
-Az jó.-mondta Corina.-Szia Kikki!-
-Sziasztok!-köszönt a lány.Együtt sétáltak csendben, de jókedvűen.Már eltelhetet vagy 10 perc, amikor hirtelen megérkeztek Matték.
-Sziasztok Mew-ek!-köszönt gúnyosan.
-Varázsmedál bevetésre!-kiáltott Sally.Sietve átváltoztak, és megtámadták a kis csapatot, de sally nyakát elkapta Mary, és elkezdte megfojtani.Akkor csak egy lila fény, és ott termedt az 5. vadmacs, aki nem más volt, mint Renée Roberts, a szupersztár.
-R-R-Renée Roberts.-dadogott Corina.Nem volt sok ideje csodálkozni, mert hátulról elkapta Maya, és mivel átváltozva vámpír is volt, készülte megharapni Corinát.
-CORINAAA!-ordított Sally, de Maya már nagyon közel volt.Elkezdett rohanni, közben egyre dühösebbnek érezte magát, és akkor a kezáben aprócska szárnyak jelentek meg.
-Mi ez?Valami támadás?-állt meg Sally.
-Mondj már valamit!!!-figyelmeztette hátulról Renée.
-Őőőő...Star wing!-és egy erősebb támadás révén Maya hátrarepült és betört mögötte a fal.Egy kevés vér folyt ki a szája szélén.
-Star Wing!-támadt újra Sally, és Maryre irányította.Ugyanezzel a támadással elintézte Emilyt is.Mégül Matt is kapott egyet.Minanyian elmentek, mert Sally képes lett volna még többre is.
-Renée, te is Mew vagy.-mosolygott Corina.
-Ez igaz Renée!-jelent meg Elliot, és mutatott egy egyenruhát Renéenek.A többiek visszaváltoztak.
-Elliot, te ezeket honnan veszed elő, amikor nincsenek is nálad?-kérdezte Sally.
-Bűvész vagy!-nevetett Kikki.
-Legyen ez az én titkom!-flegmáskodott a fiú.
-De...-kezdett bel Zoey a mondókájába.
-Ezt fejezd be!-tette Sally Zoey szájára a kezét.

-Mehetünk Corina?-kérdezte Sally.Corina bólintott.Zoey és Bridget is elindult.

To be contuined...