1.rész

2012.08.23 09:05
Halálos háromszög


Sally a szobájában ült, és szorgalmasan tanult egy témazáróra.A szülei itthagyták, ezért egyedül élt, és szorgalmasan intzett el minden fontos dolgot.Éppenmár az utolsó feladatokál járt,amikor meglökött egy papírt, ami sárga, és gyűrött volt.Az anyukája írta, akit kényszerítettek erre:

,,Kicsim!Kérlek ne haragudj rám, de ezt el kell mondanom.Az első édeasapád meg születésed előtt meghalt, ezért egy másik férit vettem el, hogy ne legyen  hiányérzeted.Rosszul tettem, mert fegyverrel kényszerített arra, hogy itt hagyjunk.Kérlek kicsim olvasd ezt el.Tudom, hogy csak 4 éves vagy, de nagyon ügyes, okos, és szorgamas.Tudni fogysz gonodonsokodni magadrólNagyon sajnálom!

U.I.:Pénzt a megélhetéshez a pincben találsz!

                                                                                                    Anyu"

 

A papír alján könycseppek voltak, és  Sally friss könnyei hullottak a papírra.Pénze volt, mert gazdag családból származott, és a pénzt megtalálta a pincében.Meg persze napi 100 yen-ért dolgozik bébiszitterként, mert két gyerekhez megy, és 50-50 yen-t kap.Letörölte a könnyeit, és visszaült tanulni, de akkor csengőszó hallatszott.Lesétált a lépcsőn, és az ajtó közelépen felvette a papucsát, amin egy csillag volt.Kinyitotta az ajtót, és meglátta a küszöbön a legjobb barátnőjét, Zoey-t.

-Öhm...Szia Zoey!-köszönt Sally.

-Szia!-mondta nevetve Zoey.-Megadod a házit töriből?-

-Igen!-bólintott Sally, és intett Zoeynak hogy jöjön.Zoey levette a sárga cipőjét, és fellépkedett a lépcsőn Sally után.

-Kérsz kakaót?-kérdezte Sally.

-Igen.Leülhetek?-kérdezte Zoey.

-Persze!Fél perc, és jövök.-azzal Sally leszaladt, és nemsokára két bögre gőzölgő kakaóval tért vissza.Az egyiket Zoeynak adta, a másikat az íróasztalára tette.Akkor megcsörrent a telefonja a Zettou Ameno Habikirvel, és ő gyorsan felvette.

-Szia!Mio vagyok.Mi a házi köriből?-kérdezte Mio.

-Szia Mio!A munkafüzet 16.oldalán kell az összes kérdésre válaszolni, meg a 17. oldalán a 4. és 5. kérdésre, de azt muszáj könyv nélkül.-

-Köszi Sally!Szia!-köszönt el Mio.

-Szia!-tette le a telefont Sally, és még egyszer átolvasta az utolsó bekezdést, majd becsukta a könyvet, és gondosan elrakta a táskába.Akkor hirtelen robbanás rázta meg a földet, és előjött egy fura alak, akinek fura szeme, haja, és füle volt.A lányok kiszaladtak, és pont ott egy mutáns egér támadta meg őket.Akkor egy fiú ellökte őket az egér elől.

-Ki vagy te?!-kérdezte dühösen Zoey.

-Az nem érdekes!Fogjátok!-szólt a titokzatos srác, egy-egy medált nyomott a két lány kezébe, akkor a lányok átalakultak.

-Mi?-kérdezte Sally, akkor egy kicsi, szív alakú tárgy termedt a kezében.

-Támadj!-szólt az előbbi fiú.

-De hogyan?-kérdezte Sally.

-Mondd ki az első szót ami az eszedbe jut!-

-Akkor...Shooting Star Shower!-ordította el magát Sally, és a patkányra irányította a fegyvert.Párszor megpördült a levegőben, majd egy spárgát kinyíomva hullócsillagok hullottak a szörnyre, ami azonnal megsemmisült.Zoey ugyanezt tette, de az ˝emberre˝ irányította:

-Öhm...őőő...Mi legyen?Hááát...Csodaharang!-ordított Zoey is, de az a kékszmű fiú elugrott előle.

-Matt vagyok!És még találkozunk!Be fog teljesülni a Halálos Háromszög, aminek én, a rózsaszín cicus, meg a piros-sárga cicus vagyunk a  tagjai.Pá!-köszönt el Matt.

To be contunied...